Herinneringen maken op vakantie

In deze donkere en koude dagen dromen we volgens mij allemaal wel weg bij het idee van een heerlijke zonnige vakantie in het buitenland. Af en toe een lekkere vakantie kan een mens echt goed doen. Tijdens een vakantie in het buitenland ben je toch net wat meer relaxt dan tijdens een vakantie waarbij je alleen vrij bent van werk maar toch nog thuis bent. Thuis weet je toch altijd nog wel wat dingetjes te verzinnen zoals een grondige schoonmaak van je huis of het uitzoeken van je zolder. Dus ga daarom is wat vaker voor een vakantie in het buitenland (als dit financieel natuurlijk mogelijk is), dit zal je echt goed doen.

Foto’s van je activiteiten

Iets wat tijdens je vakantie natuurlijk niet kan ontbreken zijn herinneringen maken. Op het moment zelf dat je op vakantie bent weet je natuurlijk nog precies alles en leef je in het moment. Maar je wil eigenlijk niet dat je over een paar jaar je leuke vakantie alweer bent vergeten. Daarom is herinneringen maken erg belangrijk! Dit doen we al heel wat jaren door het maken van foto’s. in 1888 werd de allereerste camera met filmrol gemaakt en dit is door de jaren heen zich alleen nog maar verder gaan uitbreiden natuurlijk. Waar de steeds luxere en goede camera’s op de markt kwamen wisten de telefoonmerken ook hele goede camera’s te maken op de mobielen zelf. Dit scheelde natuurlijk een grote camera mee sjouwen als je het gewoon op je mobiel had zitten (je mobiel heb je toch eigenlijk altijd al wel bij je). Iets wat de laatste jaren ook weer steeds populairder wordt zijn de polaroid foto’s. Want hoe leuk is het wel niet als je je foto binnen een paar seconden in je handen hebt?! tegenwoordig zijn er ook hele leuke photoflyers voor je instant photo. Of wat dacht je van een personalised instax film?

Souvenirs

Naast het maken van alle leuke foto’s kan je natuurlijk ook van elk land wat je hebt bezocht of misschien zelfs wel elke stad een leuke souvenir meenemen. Als je in Parijs bent geweest kan je bijvoorbeeld een miniatuur Eiffel toren meenemen. Of als je op Curaçao bent geweest een leuk beeldje van dolfijnen of een mooi strand. Er zijn ook mensen die van elk land magneten verzamelen. Magneten kan je eigenlijk overal wel krijgen en zo heb je een leuke koelkast deur of magneetbord vol met mooie herinneren. Wie wil dat nou niet?!