Zakelijk auto huren, maar dan anders

Wanneer je alleen maar af en toe een auto nodig hebt voor je werk, dan is het eigenlijk onzin om nog een eigen auto te hebben. Je kunt dan beter zakelijk auto huren. Veel mensen krijgen dan direct visioenen van een autoverhuurbedrijf ergens op een onmogelijk te bereiken industrieterrein waar je ook nog eens stapels papieren moet invullen voor je de auto meekrijgt. Het kan echter anders en beter. Door gebruik te maken van zakelijk auto huren van Greenwheels. Zakelijk auto huren van Greenwheels is erg gemakkelijk en je regelt het gewoon via de app. Waar je de auto moet ophalen? Wat denk je van bij jou om de hoek of zelfs in de straat?

Zakelijk auto huren ontzorgt je volledig

Met zakelijk auto huren hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Zelfs de brandstof of de elektriciteit is inbegrepen bij de prijs. Je reserveert heel gemakkelijk de auto via de app van Greenwheels. Dit kun je al ver van te voren doen, zodra je weet wanneer je een afspraak hebt, of kort van te voren, als je ineens wordt uitgenodigd voor een nieuw traject. Dit is niet alleen heel geschikt voor mensen in loondienst, ook ZZP'ers en startende ondernemers kunnen heel goed terecht bij Greenwheels. Je hoeft geen jaarverslagen te overleggen, je hebt alleen een geldig rijbewijs nodig.

Een auto huren is voor ZZP'ers vaak lastig

Je moet zoveel informatie afgeven, dat het eigenlijk de moeite niet loont. Een auto zzp is via Greenwheels juist weer heel gemakkelijk. Net als wanneer je de auto privé gebruikt. Je hoeft je maar één keer te registreren en dan staan de app en de auto voor je klaar. Hou er wel rekening mee dat het hier gaat om een deelauto. Het kan dus zijn dat iemand anders de auto reserveert voor de tijd die jij in gedachten hebt. Het is dan fijn om te weten dat je in de app precies kunt zien welke auto wel beschikbaar is.

Reserveer op tijd en grijp niet mis

Weet je nu al dat je over drie weken de deelauto bij jou in de straat wilt gebruiken? Reserveer deze dan nu alvast. Komt er toch wat tussen en gaat je afspraak niet door? Dan annuleer je je reservering weer net zo gemakkelijk. Je kunt de deelauto van Greenwheels zelfs gebruiken voor een (korte) vakantie. Als je de auto maar op tijd reserveert! Zo heb je altijd een auto bij de hand.